Skip to main content
Tijd om een versnelling hoger te schakelen

Tijd om een versnelling hoger te schakelen.

Le Couter tijd om een versnelling hoger te schakelen

TIJD OM EEN VERSNELLING HOGER TE SCHAKELEN.

In een tijdperk waarin duurzaamheid meer dan ooit van cruciaal belang is, zijn we trots om onze nieuwste campagne, 'Tijd om een Versnelling Hoger te Schakelen', te introduceren. Deze initiatief is het resultaat van onze samenwerking met Go Forest en onderstreept onze toewijding aan zowel leiderschap in de auto-industrie als het bevorderen van een duurzame toekomst.

Als de oudste familiale BMW concessiehouder in België, erkennen we onze verantwoordelijkheid niet alleen in het leveren van uitzonderlijke service en producten, maar ook in het bijdragen aan een gezondere planeet. Dit is de drijfveer achter onze beslissing om voor elke verkochte elektrische BMW - nieuw of Premium Selection - een boom te planten. Dit initiatief vertegenwoordigt onze verbintenis tot het herstel van onze natuurlijke omgeving en biedt onze klanten de unieke kans om deel uit te maken van een beweging die verder gaat dan mobiliteit.

Le Couter tijd om een versnelling hoger te schakelen

Groene Versnelling: Onze Route naar Duurzaamheid.

De keuze voor een elektrische BMW bij ons is meer dan een stap vooruit in geavanceerde mobiliteit; het is een stap richting een duurzamere toekomst voor ons allemaal, en voor de komende generaties.

Onze Inspiratie.

BMW heeft wereldwijd verschillende duurzaamheidsinitiatieven lopen. Als lokale concessiehouder denken we ook actief na over hoe we duurzaamheid kunnen integreren in onze business.  Zo investeerden we de voorbije jaren sterk in zonne-energie maar ook in laadinfrastructuur die ook publiek toegankelijk is. Zo hopen we de elektrificatie in België extra te ondersteunen.

Het boomplantinitiatief is ontstaan uit deze toewijding aan duurzaamheid en onze wens om een positieve impact te maken op zowel het milieu als onze gemeenschap.

Le Couter tijd om een versnelling hoger te schakelen

Jaarlijks 600 bomen.

Waarom Bomen Planten?

Electrische wagens zijn een duurzaam alternatief voor de traditionele verbrandingsmotoren. Door elke verkoop van een elektrische BMW te koppelen aan het planten van een boom, versnellen we niet alleen de transitie naar schonere mobiliteit, maar dragen we ook bij aan de verrijking van ons milieu.

“We zien deze campagne op de lange termijn, over verschillende jaren', zegt Stijn Le Couter. 'Gedurende de eerste maanden van dit jaar verkochten we 116 elektrische voertuigen. Dat wilden we niet zomaar voorbij laten gaan. De bomen gelinkt aan deze verkopen lieten we daarom deze maand reeds planten in het Belgische Lasne zodat ze nu al een positieve impact kunnen hebben. Op jaarbasis verwachten we ongeveer 600 bomen te kunnen planten.”

Le Couter tijd om een versnelling hoger te schakelen

Samen Sterker: Onze Groene Bondgenootschap met Go Forest.

Onze Keuze voor Go Forest

Ons partnerschap met Go Forest weerspiegelt onze toewijding aan lokale samenwerkingen en gemeenschapsbijdragen. Het specifieke project binnen Go Forest, waarbij bomen lokaal worden geplant, sluit naadloos aan bij onze waarden en duurzaamheidsdoelstellingen.

De Toekomst van Onze Samenwerking

Onze samenwerking met Go Forest is meer dan een tijdelijk project; het is een duurzaam partnerschap dat we voortdurend willen ontwikkelen en uitbreiden. Door samen te werken, streven we ernaar een blijvende impact te maken op onze planeet en een voorbeeld te zijn voor duurzame praktijken binnen en buiten de auto-industrie.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie omtrent ons campagne? Neem alvast een afspraak.

Doe mee.

Sluit je bij ons aan en draag bij aan een groenere toekomst. Met elke elektrische BMW die je kiest, help je niet alleen bij het vormgeven van de toekomst van mobiliteit, maar ook bij het herstel en behoud van onze natuurlijke wereld.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie omtrent ons campagne? Neem alvast een afspraak.

 

Een afspraak maken
Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top